Hoe u uw Xbox draadloze adapter voor Windows kunt laten repareren

Hoe u uw Xbox draadloze adapter voor Windows kunt laten vervangen

Als u alle stappen voor probleemoplossing in Problemen met de Xbox draadloze adapter voor Windows oplossen hebt geprobeerd en u nog steeds problemen hebt met de adapter, ga dan naar het Xbox Onlineservicecentrum om een reparatie aan te vragen.

Opmerking Om uw apparaat te registreren voor vervanging hebt u het serienummer van de console nodig. Als u geen serienummer van de console hebt, neem dan contact met ons op voor een vervangend apparaat.

De controller in de bundel bij uw adapter laten vervangen

We raden aan dat u alle pagina's voor probleemoplossing voor de controller bezoekt voordat u een vervangende controller aanvraagt. Tal van problemen kunnen immers worden opgelost met eenvoudige stappen voor probleemoplossing, zoals de firmware van uw controller updaten. Zie Accessoires: controllers voor een lijst met beschikbare onderwerpen voor probleemoplossing.

Als u alle oplossingen voor problemen met uw controller hebt geprobeerd en u nog steeds problemen hebt, ga dan naar het Xbox Onlineservicecentrum om een reparatie aan te vragen.

Opmerking Om uw apparaat te registreren voor vervanging hebt u het serienummer van de console nodig. Als u geen serienummer van de console hebt, neem dan contact met ons op voor een vervangend apparaat.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hoe u uw Xbox draadloze adapter voor Windows kunt laten repareren" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?