Uw activiteitsfeed beheren in de Xbox-app op Windows 10

Via de activiteitsfeed in de Xbox-app op Windows 10 kunt u communiceren met uw vrienden. Selecteer Heb je iets te melden? om een openbare post te plaatsen of reageer op achievements of Game DVR-gameclips van uzelf of uw vrienden.

Zie Gezinsfuncties instellen op Windows 10 voor informatie over hoe u uw eigen privacyinstellingen of die van uw kind kunt beheren.

Wie kan reageren op uw activiteitsfeed

Voor volwassenen kan iedereen opmerkingen plaatsen bij posts in uw activiteitenfeed. Om te wijzigen wie kan reageren, werkt u uw privacyinstellingen bij onder Communiceren met spraak en tekst (Xbox 360: Spraak- en tekstberichten). U kunt dit doen op account.xbox.com.

Volg deze stappen in de Xbox-app voor toegang tot deze instellingen:

1. Selecteer Instellingen.
  2. Schuif omlaag naar Privacy op het tabblad Algemeen en klik op Xbox.com.
Op een schermopname staat het tabblad Algemene instellingen in de Xbox-app voor Windows 10.
  1. Vanaf de pagina Privacy en onlineveiligheid op Xbox.com schuift u omlaag op het tabblad Privacy en werkt u de optie voor Communiceren met spraak en tekst (Xbox 360: Spraak- en tekstberichten) bij.

Volwassenen kunnen opmerkingen en bijschriften zien die anderen op Xbox Live hebben geplaatst. U kunt deze instelling veranderen in uw privacyinstellingen onder Share stuff people make (Xbox 360: Ledencontent) in account.xbox.com.

Volg deze stappen in de Xbox-app voor toegang tot deze instellingen:

1. Selecteer Instellingen.
  2. Schuif omlaag naar Privacy op het tabblad Algemeen en selecteer Xbox.com.
  3. Vanaf de pagina Privacy en onlineveiligheid op Xbox.com schuift u omlaag op het tabblad Privacy en werkt u de optie voor Communiceren met spraak en tekst (Xbox 360: Spraak- en tekstberichten) bij.

In beide gevallen beginnen tieners en kinderen met meer beperkte instellingen. Zie Gezinsfuncties instellen op Windows 10.

Wie uw activiteitsfeed kan zien

Iedereen kan zien wat er gaande is in de activiteitsfeed van een volwassene. (Tieners en kinderen beginnen met meer beperkte instellingen) Wat ze verder nog kunnen doen:

• Iets in uw feed "leuk vinden"
  • Iets in uw feed delen met iemand anders
  • Zie wie iets "leuk heeft gevonden" of iets heeft gedeeld
  • Reacties van uw vrienden lezen

Om de voorkeuren voor uw activiteitsfeed te wijzigen, moet u uw privacyinstellingen bijwerken onder Je game- en app-geschiedenis zien (Xbox 360: Gamegeschiedenis) in account.xbox.com.

Volg deze stappen in de Xbox-app voor toegang tot deze instellingen:

1. Selecteer Instellingen.
  2. Schuif omlaag naar Privacy op het tabblad Algemeen en selecteer Xbox.com.
  3. Vanaf de pagina Privacy en onlineveiligheid op Xbox.com schuift u omlaag op het tabblad Privacy en werkt u de optie voor Je game- en app-geschiedenis zien (Xbox 360: Gamegeschiedenis bij.