De activiteitsfeed van uw vrienden bekijken in de Xbox-app op Windows 10

Met de Activiteitsfeed kunt u recente achievements en gameclips van uw vrienden bekijken en erop reageren.

U kunt de recente activiteiten van al uw vrienden bekijken via de Activiteitsfeed op het scherm Home van de Xbox-app of u kunt de activiteiten van een bepaalde vriend op elk moment bekijken op zijn of haar profielpagina.

Activiteiten zien vanaf uw Home-scherm

Wanneer u de Xbox-app opent, krijgt u eerst het Home-scherm te zien. Met Home kunt u snel zien wat uw vrienden zoal hebben uitgespookt sinds u zich voor het laatst hebt aangemeld.

Het scherm Home van de Xbox-app

In de Activiteitsfeed op het Home-scherm kunt u recente achievements en gameclips van uw vrienden bekijken en erop reageren. Zie de volgende pictogrammen om te ontdekken hoe u kunt reageren op posts van vrienden.

Een close-up van de knoppen Vind ik leuk, Delen en Reageren van de Xbox-app, evenals de Hamer, die wordt gebruikt om iets ongepasts te melden.
  1. Selecteer het Hart-pictogram om een post "leuk" te vinden. Steun uw vrienden wanneer ze een achievement ontgrendelen of vind een gameclip leuk om hen te laten weten dat u ervan hebt genoten.
Een scherm waarop staat dat een van uw vrienden een achievement heeft ontgrendeld in een game. Vier knoppen onderaan, Vind ik leuk, Delen of Reageren, en om iets ongepasts te melden.
  1. Om iemands activiteit te Delen op uw Activiteitsfeed of in een bericht dat u naar anderen stuurt, selecteert u het pictogram van een cirkel met drie kleine cirkels erop.
Op dit berichtenscherm is ruimte om de gamertags van de ontvangers en een bericht over de achievement van een vriend in te voeren.
  1. Gebruik het vak Reageer om een bericht in te voeren dat iedereen die de Activiteitsfeed van uw vriend bekijkt kan zien.
Het scherm Achievement met een opmerking door een vriend. De woorden 'Good Job, Mann!!!' staan onder de melding van de achievement.

Selecteer het Hamer-pictogram rechtsonder bij een post om een ongepaste post of wangedrag te rapporteren.

Het berichtenvenster in de Xbox-app waar u ongepast gedrag of wangedrag kunt melden

Activiteiten van het profiel van een vriend bekijken

Om de Activiteitsfeed van een specifieke vriend te bekijken, kunt u zoeken naar de vriend of deze kiezen in uw vriendenlijst en dubbelklikken op zijn of haar gamertag om zijn of haar profielpagina te openen. Vanaf dat profiel kunt u de Activiteitsfeed van die vriend bekijken en zien wat hij of zij zoal heeft uitgespookt sinds uw laatste bezoek aan zijn of haar profiel.

Het venster Activiteitsfeed dat u kunt zien wanneer u iemands profiel bezoekt