Wat is een gamertag?

Uw gamertag is uw online alter ego voor Xbox. Uw gamertag stelt u voor wanneer u games speelt en deelt met andere personen in de Xbox-community. Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt bij Xbox, creëren we een gamertag voor u. Als u de gamertag niet leuk vindt, kunt u deze één keer gratis wijzigen.

• Om uw gamertag te wijzigen op uw pc, opent u de Xbox-app en selecteert u uw gamerafbeelding om uw profiel te openen. Ga dan naar Aanpassen > Gamertag wijzigen en volg de instructies.
  • Als u uw gamertag wilt wijzigen op Xbox One, opent u Vrienden en clubs > Mijn profiel > Profiel aanpassen > Gamertag wijzigen en volgt u de instructies.

Zie Uw Xbox Live-gamertag wijzigen voor meer informatie over hoe u een gamertag kunt wijzigen.