Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer u een game speelt in Windows 10

Wanneer u een game speelt op een apparaat met Windows 10, hebt u daarvoor de Xbox-app niet nodig. Maar als de app is geopend tijdens het spelen, krijgt u de volgende voordelen:

• Zien wie online is en hen uitnodigen om met u te spelen.
  • Bijhouden welke achievements u voor die game hebt verdiend.
  • Berichten ontvangen van en sturen naar vrienden tijdens het spelen.
  • Streamen van games gebruiken om te spelen op een ander apparaat.
  • Activiteitsmeldingen ontvangen.
  • Snapshots nemen van uw game of video's opnemen via Game DVR.

Zie Beschrijving van de Xbox-app voor een overzicht van de Xbox-app.