Hardwarevereisten voor Game DVR op Windows 10

Als u gameclips wilt opnemen met Game DVR op Windows 10, hebt u één van deze videokaarten nodig:

• AMD: AMD Radeon HD 7700-serie, HD 7700M-serie, HD 8500-serie, HD 8500M-serie, R9-serie en R7-serie of recenter.
  • NVIDIA: GeForce 600-serie of later, GeForce 800M-serie of later, Quadro Kxxx-serie of later.
  • Intel: Intel HD graphics 4200 of later, Intel Iris Graphics 5100 of later.

Om de videokaart op uw pc te controleren, gaat u naar het zoekvak op de taakbalk en zoekt u "Apparaatbeheer". Klap in Apparaatbeheer Beeldschermadapters uit.

Als uw pc geen gameclips kan opnemen, krijgt u één van de volgende berichten te zien met de boodschap dat dit niet zal werken:

Sorry, this PC doesn't meet the hardware requirements for recording clips. For more info, go to Game bar settings.

Sorry, this PC doesn't meet the hardware requirements for recording clips. Learn more.

Als u een van deze foutberichten ziet, moet u uw videokaart upgraden om gameclips op te nemen. U kunt steeds een schermopname van uw game maken, zelfs als u geen van deze videokaarten hebt.