Een USB-kabel aansluiten om uw Xbox One draadloze controller zonder batterijen te gebruiken

Zie Verbinding met Xbox One draadloze controller wordt verbroken of kan er geen verbinding mee maken in plaats van dit artikel als de verbinding met uw controller wordt verbroken.

Als een USB-kabel is aangesloten, wordt uw draadloze controller omgevormd tot een bekabelde controller. Bij uw controller wordt een kabel geleverd, hoewel u de meeste USB-kabels met een micro-USB-aansluiting aan de ene zijde en een grote USB-aansluiting aan de andere zijde kunt gebruiken. Gebruik bij voorkeur de oplaadkabel die bij de Xbox One Play & Charge-kit werd geleverd; de prestaties van andere kabels kunnen variëren.

Het lampje op de kabel van de Play & Charge-kit gaat niet branden, wat erop wijst dat er geen batterij beschikbaar is om op te laden.

Standaard alkalinebatterijen worden niet gebruikt om de functies van de controller van stroom te voorzien terwijl u uw controller als bekabelde controller gebruikt.

Uw controller aansluiten op de console

Sluit de micro-USB-aansluiting aan op de controller en sluit het andere uiteinde aan op de Xbox One-console.

Xbox One S
Xbox One S
Originele Xbox One
Originele Xbox One