Uw Kinect-sensor aansluiten op uw Xbox One S- of originele Xbox One-console

Xbox One S-console

Om uw Kinect-sensor voor Xbox One aan te sluiten op een nieuwe Xbox One S-console, moet u een Xbox Kinect-adapter gebruiken. Zie Hoe u een Kinect-sensor voor Xbox One kunt gebruiken bij een Xbox One S-console voor meer informatie.

Originele Xbox One-console

Om uw Kinect-sensor aan te sluiten op een originele Xbox One-console, sluit u de Kinect-sensor gewoon aan op de achterkant van de Xbox One-console, zoals te zien in de volgende afbeelding.

Opmerking De kabel voor de Kinect-sensor is 3 meter lang. Er is op dit moment geen langere kabel verkrijgbaar, zorg dus dat uw Xbox One en uw Kinect-sensor dicht genoeg bij elkaar staan, zodat de sensor kan worden aangesloten.