Instellingen voor apparaten en accessoires Xbox One

Met uw Xbox One kunt u zien welke persoon aan een bepaald apparaat is gekoppeld, zoals een controller of een hoofdtelefoon.

Een hoofdtelefoon of controller aan een bepaalde persoon koppelen

Een apparaat aan een bepaalde persoon koppelen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Scrol naar Instellingen en selecteer Alle instellingen.
  3. Selecteer Apparaten en accessoires onder Kinect en apparaten.
  4. Selecteer het apparaat waaraan u een specifiek persoon wilt koppelen en druk op de A-knop .
  5. Selecteer Aan iemand toewijzen, zoek het aangemelde profiel dat u wilt gebruiken en selecteer Deze persoon kiezen.