Compatibiliteit Xbox Elite draadloze controller

Xbox One-consoles en -accessoires

De Xbox Elite draadloze controller is compatibel met alle Xbox One-consoles. Alle Xbox One-accessoires zijn compatibel met de Xbox Elite draadloze controller, inclusief headsets, Play & Charge-kits, chatpads en nog veel meer.

Windows 7 en recentere versies

De Xbox Elite draadloze controller is ook compatibel met pc's met Windows 7 of recentere versies. Gebruik de meegeleverde USB-kabel of de Xbox draadloze adapter voor Windows (alleen voor Windows 10) om de controller aan te sluiten op een pc.

Opmerking De Xbox Accessoires-app die wordt gebruikt om de toewijzing van uw controller aan te passen, is alleen beschikbaar in Windows 10. Zie De Xbox Accessoires-app gebruiken om uw Xbox Elite draadloze controller te configureren.