Alles over de Xbox Elite draadloze controller

Op deze pagina

Aan de slag met de Elite draadloze controller

Kenmerken Xbox Elite draadloze controller
Hier vindt u alles wat u moet weten over de kenmerken van de performante Xbox Elite draadloze controller.

Componenten Xbox Elite draadloze controller
Hier vindt u een lijst met alle componenten in de doos bij uw Xbox Elite draadloze controller.

Compatibiliteit Xbox Elite draadloze controller
Hier vindt u informatie over de compatibiliteit van de Xbox Elite draadloze controller met bijvoorbeeld consoles, accessoires en besturingssystemen.

De Elite-controller instellen en gebruiken

Een Xbox One draadloze controller aansluiten op uw console
Een draadloze controller aansluiten op uw Xbox One-console is kinderspel. Ontdek alle details.

Een Xbox One draadloze controller aansluiten op een pc
De Xbox One draadloze controller kan worden gebruikt om Xbox-games te spelen op uw pc wanneer deze is aangesloten via een micro-USB-kabel. Meer info.

Hoe u de Xbox Accessoires-app kunt verkrijgen voor de Xbox Elite draadloze controller
Ontdek hoe u de Xbox Accessoires-app kunt verkrijgen voor de Xbox Elite draadloze controller op de Xbox One-console en in Windows 10.

De Xbox Accessoires-app gebruiken om uw Xbox Elite draadloze controller te configureren
Ontdek hoe u uw Xbox Elite Draadloze Controller kunt configureren met de Xbox Accessoires-app.

Verwijderbare onderdelen op uw Xbox Elite draadloze controller verwisselen
Ontdek hoe u verwijderbare onderdelen op de Xbox Elite draadloze controller kunt verwisselen, voor een gamingervaring van topklasse.

De paddles op uw Xbox Elite draadloze controller vergrendelen
Als u uw game even moet pauzeren en uw Xbox Elite draadloze controller moet neerzetten, kunt u de paddles vergrendelen. Ontdek hoe dat moet.

Problemen met de Elite draadloze controller oplossen

Verbinding met Xbox One draadloze controller verbroken of kan geen verbinding maken
Hier vindt u oplossingen als u uw Xbox One-controller niet kunt synchroniseren met uw console of de verbinding tussen uw controller en Xbox One niet kunt behouden.

Problemen met updates van uw Xbox One-controller oplossen
Hoe u problemen met updates van uw Xbox One-controller en Adapter voor Xbox One-stereo-headset kunt oplossen.

Uw Xbox One draadloze controller start niet
Los problemen met uw Xbox One draadloze controller op als deze niet start.

Uw Xbox One draadloze controller wordt afgesloten
Hier krijgt u hulp met probleemoplossing als uw Xbox One draadloze controller wordt afgesloten.

Problemen met knoppen voor Xbox One-controllers oplossen
Hier krijgt u hulp met de knoppen en verwijderbare onderdelen op uw Xbox One of Xbox Elite draadloze controller.

Problemen met triggers op de Xbox Elite draadloze controller oplossen
Hoe u problemen kunt oplossen met de triggers op uw Xbox Elite draadloze controller en hoe u deze controller kunt aanpassen voor een nog betere gamingervaring.

Uw Xbox Elite draadloze controller of onderdelen ervan vervangen

Uw Xbox Elite draadloze controller laten repareren
Hier krijgt u hulp bij het vervangen van verwijderbare onderdelen of uw volledige Xbox Elite draadloze controller.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Alles over de Xbox Elite draadloze controller" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?