Batterijniveau op uw Xbox One-controller controleren

Hoe u de batterij-indicator vindt

U kunt het batterijniveau van uw Xbox One-controller op elk moment controleren. De batterij-indicator bevindt zich rechtsboven op elk scherm op uw Xbox One-console.

Opmerking Als u meerdere controllers hebt, zal de batterij-indicator alleen de status tonen voor de controller waarop u op de Xbox-knop hebt gedrukt.

Hoe u de batterij-indicator leest

Alkaline- of oplaadbare batterijen

Wanneer u alkaline- of oplaadbare batterijen gebruikt (inclusief de oplaadbare batterij in de Xbox One Play & Charge-kit), toont de batterij-indicator het resterende niveau van de batterijen. Als uw batterijen leeg zijn en moeten worden vervangen of opgeladen, is het pictogram op het scherm rood.

Opmerking De nauwkeurigheid van de lading kan variëren afhankelijk van het batterijtype en het merk.

Opladen

Als u een Xbox One oplaadbare batterij oplaadt, wordt de batterij-indicator geanimeerd, om aan te duiden dat de controller wordt opgeladen.

Bekabelde verbinding

Als u een USB-kabel gebruikt om de controller aan te sluiten op de console, toont de batterij-indicator een stekker over de batterij.