Is er een langere kabel om mijn Kinect-sensor aan te sluiten op mijn Xbox One-console?

Oplossing

Als u een Xbox One S hebt:

Als u uw Kinect wilt gebruiken met een Xbox One S-console, hebt u de Xbox Kinect-adapter nodig. Zo krijgt u wat meer kabellengte aanvullend op de kabel van 3 meter die bij de sensor is geleverd.

Zie Een Kinect-sensor voor Xbox One gebruiken met een Xbox One S-console voor informatie over de Kinect-adapter.

Als u een originele Xbox One hebt:

Op dit moment is er geen verlengkabel beschikbaar voor de Kinect-sensor voor Xbox One. Als de kabel van 3 meter die bij uw sensor werd geleverd, niet lang genoeg is, raden we aan dat u uw speelruimte aanpast en de sensor en de console dichter bij elkaar plaatst.

Opmerking Probeer de Kinect-kabel niet aan te passen. Dit kan de veiligheid in gevaar brengen en de prestaties van de Kinect-sensor en de Xbox One-console beïnvloeden. De Xbox Kinect-adapter werkt niet met de originele Xbox One.

Zie Uw Kinect-speelruimte instellen met Xbox One voor meer informatie over hoe u uw speelruimte kunt instellen.