Montageopties Kinect-sensor voor Xbox One

Overzicht

De Kinect-sensor is zo ontworpen dat u deze op een schap net boven of onder uw tv kunt plaatsen. Als u geen geschikte plek voor de sensor kunt vinden, kunt u de oplossing voor montage van de Kinect gebruiken, aangeboden door de leverancier PDP.

Deze sensorsteun is specifiek ontworpen voor de Kinect-sensor voor Xbox One en is verkrijgbaar in alle Xbox One-markten.

De sensorsteun van PDP omvat ook een hoes voor privacy, die de Kinect-camera's kan bedekken wanneer u wilt dat de camera en spraakopdrachten wel werken, maar dat de camera u niet kan zien. Opmerking U kunt de Kinect uitschakelen via Kinect Settings.

Waar kunt u de sensorsteun kopen

De steun is verkrijgbaar bij de meeste detailhandelaars waar Xbox One-producten worden verkocht. Neem contact op met uw lokale detailhandelaar voor meer informatie.

De sensorsteun installeren

Maak uzelf eerst en vooral vertrouwd met de kenmerken van de sensorsteun.

1. Schroef op driepoot: dit is een universele montageschroef voor camera's, die wordt gebruikt om de Kinect-sensor op de steun te monteren.
  2. Telescooparm: deze arm is verstelbaar en is geschikt voor de breedte van de meeste tv-toestellen.
  3. Ontgrendelknop voor de telescooparm: druk op deze knop om de arm te verstellen.
  4. Scharnier met vertanding: dit wordt gebruikt om de steun stevig boven op uw tv-toestel te monteren.

Volg deze stappen om de steun te installeren:

1. Monteer de steun op de gewenste locatie boven op uw tv-toestel, zonder dat de sensor is aangesloten.
  2. Pas de telescooparm aan zodat deze op uw tv-toestel past; druk hiervoor op de ontgrendelknop en beweeg de arm naar binnen of naar buiten toe totdat de steun goed past, maar niet te hard aangespannen is.
  3. Om de steun steviger en stabieler op het tv-toestel te bevestigen, past u het scharnier met vertanding aan naar het tv-toestel toe totdat de steun zo stevig mogelijk vastzit.

Opmerking Als de steun niet goed vastzit, probeert u de arm en het scharnier op een andere manier te verstellen.

4. Schroef de Kinect-sensor in de steun, zoals hieronder te zien, om de sensor te bevestigen.

De hoes voor privacy gebruiken

Als u de hoes voor privacy wilt gebruiken, schuift u de hoes over de Kinect-sensor zoals hieronder te zien, zodat de hoes de RGB- en IR-camera van de sensor blokkeert.

Ondersteuning voor de sensorsteun

Deze sensorsteun wordt niet door Microsoft verkocht. Neem contact op met de fabrikant voor de nodige ondersteuning voor de steun.

Opmerkingen

• De steun voor de Kinect-sensor voor Xbox One is niet geschikt voor de Kinect voor Xbox 360.
  • De steunen voor de Kinect voor Xbox 360 zijn niet geschikt voor de Kinect voor Xbox One.
  • U kunt andere steunen voor camera's gebruiken met een universele schroef voor camera's; deze zijn echter niet specifiek ontworpen voor de Kinect-sensor en de prestaties en stabiliteit van deze steunen kunnen dan ook variëren. Gebruik deze naar eigen goeddunken.