Problemen met update van uw Xbox One-controller oplossen

Als u een fout te zien krijgt wanneer u uw Xbox One-controller probeert te updaten, is er wellicht een probleem met de update of is er iets niet goed aangesloten.

Xbox One-controller is niet goed aangesloten

Probeer de USB-kabel, headset en accessoires los te koppelen en weer aan te sluiten.

Als u de controller draadloos probeert te updaten, probeert u een USB-kabel aan te sluiten en volgt u de stappen in Updaten via USB in Uw Xbox One-controller updaten.

Fout: Er was een probleem met het updaten van je controller

Probeer het volgende als u dit foutbericht nog steeds te zien krijgt:

1. Koppel accessoires, zoals de adapter voor stereo-headset of de chatpad, los van de controller en pas de update toe. Als dit is gelukt, sluit u de accessoires weer aan en probeert u de update opnieuw.
  2. Probeer deze stappen als dit niet werkt:
    1. Zet de console uit en weer aan, houd hiervoor de Xbox-knop op de console ongeveer 10 seconden ingedrukt.
    2. Zet de console weer aan door op de Xbox-knop op de console of de Xbox-knop op de controller te drukken.
      Opmerking Als u bij het opstarten van de console de groene opstartanimatie niet ziet, herhaalt u deze stappen. Houd de aan/uit-knop goed ingedrukt, totdat console helemaal wordt uitgeschakeld.
  3. Als u de controller nog steeds niet kunt updaten, probeer dan een andere USB-kabel en controleer dat deze goed is aangesloten op de USB-poort van de console en de USB-poort van de controller.
  4. Laat de controller via USB aangesloten en wacht 5 minuten. Soms kan het immers even duren voordat de update op de achtergrond wordt voltooid.

Probeer de volgende stappen als u uw controller hebt geüpdatet en problemen hebt:

1. Sluit uw USB-kabel opnieuw aan en controleer of deze goed is aangesloten op de USB-poort van de console en de USB-poort van de controller. Om de controller te herstellen, wacht u ongeveer een minuut zodat de controller goed kan synchroniseren met de console.
  2. Voer de update van de controller opnieuw uit.