Hoe u uw Kinect-sensor voor Xbox One aan of uit kunt zetten

Op deze pagina wordt beschreven hoe u uw Kinect-sensor aan of uit kunt zetten. Er wordt ook uitgelegd welke functies zijn uitgeschakeld wanneer uw Kinect-sensor uit staat.

Uw Kinect-sensor aan- of uitzetten

Volg deze stappen om uw Kinect aan of uit te zetten:

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Kinect onder Kinect en apparaten.
  5. Selecteer Kinect aan of Kinect uit.

Controleren dat uw Kinect-sensor aan of uit staat

Als de sensor is ingeschakeld, is het Xbox-logo aan de voorkant van uw Kinect verlicht. Als het Xbox-logo niet verlicht is, dan is uw Kinect-sensor uitgeschakeld.

Opmerking Er is een klein lampje naast het cameralampje. Dat is het privacylampje. Het privacylampje brandt wanneer de camera actief is. Als uw Kinect-sensor is ingeschakeld en de camera wordt gebruikt, dan brandt het privacylampje niet.

Functies die zijn uitgeschakeld wanneer Kinect uit staat

De volgende functies zijn uitgeschakeld wanneer uw Kinect-sensor is uitgeschakeld:

• De Kinect-camera - U kunt geen gebaren gebruiken of games spelen met Kinect.
  • De Kinect-microfoon - Spraakopdrachten en voicechat werken niet.
  • De Kinect IR-camera/blaster - IR-opdrachten worden niet verzonden of ontvangen. Sommige functies zullen dan ook niet werken. U kunt bijvoorbeeld het tv-kanaal niet veranderen via uw Kinect-sensor.

Tip om problemen op te lossen

Als u problemen hebt met uw Kinect-sensor, koppel de sensor dan 10 seconden los en sluit de sensor weer aan.