De USB-poorten op uw Xbox One-console gebruiken

Er zijn drie USB 3.0-poorten op de Xbox One-console voor snelle toegang: twee aan de achterkant van de console en één vooraan (Xbox One S-console) of links (originele Xbox One-console).

Ondersteunde accessoires

Ondersteunde accessoires zijn onder meer:

• Xbox One Play & Charge-kit
  • Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 voor Xbox One
  • Thrustmaster TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition
  • USB-toetsenborden met snoer

Binnenkort komen er meer USB-accessoires voor Xbox One. Zie Xbox One-accessoires voor meer informatie.

Externe opslag

Als u een USB 3.0 externe harddisk hebt met een capaciteit van minstens 256 GB, kunt u deze gebruiken om games en apps op te slaan. Of u kunt media opslaan op de harddisk.

Als u een USB-stick hebt die niet aan deze vereisten voldoet, kunt u deze toch nog gebruiken om media op te slaan.

Zie Opslag op Xbox One beheren voor meer informatie.

Kinect-poorten

Als u een originele Xbox One-console gebruikt, is er een unieke, specifieke poort op uw console waar u de Kinect-sensor direct kunt aansluiten aan de achterkant van de console.

Als u een Xbox One S-console hebt, is een Kinect-adapter vereist. De Kinect-adapter wordt aangesloten op de USB-poort linksachter op de console. Zie Hoe u een Kinect-sensor voor Xbox One kunt gebruiken bij een Xbox One S-console voor meer informatie.