Xbox One draadloze controllers gebruiken op een pc

Een Xbox One draadloze controller aansluiten op een Windows-pc
De Xbox One draadloze controller kan worden gebruikt om Xbox-games te spelen op uw pc wanneer deze is aangesloten via een micro-USB-kabel. Meer info.

Uw Xbox One-controller in Windows 10 bijwerken
Ontdek hoe u uw Xbox One-controller kunt bijwerken en verbeteringen voor de controller kunt krijgen via de Xbox One Accessoires-app.

Een Xbox One-chatheadset aansluiten op een Xbox One draadloze controller
Ontdek hoe u een Xbox One-chatheadset kunt aansluiten op een Xbox One draadloze controller.

De Adapter voor Xbox One-stereo-headset gebruiken met Windows 10
Ontdek hoe u de Adapter voor Xbox One-stereo-headset kunt instellen en gebruiken in Windows 10 en hoe u problemen kunt oplossen.

Verschillen in Xbox One draadloze controller in Windows-besturingssystemen
Wat u kunt doen met een Xbox One draadloze controller en de verschillen in compatibiliteit in Windows 10, Windows 8.1 en Windows 7.

Alles over de Xbox draadloze adapter voor Windows
Hier vindt u alles wat u moet weten over de Xbox draadloze adapter voor Windows, inclusief informatie over kenmerken, instellingen, probleemoplossing en service.

Problemen met de Xbox One-chatheadset in Windows 10 oplossen
Komt er geen geluid uit uw Xbox One-chatheadset? Hier vindt u oplossingen voor dit probleem.

Verbinding en probleemoplossing met Bluetooth op uw Xbox One draadloze controller
Hulp bij om uw Xbox One draadloze controller via Bluetooth te verbinden met Windows 10 en problemen met de Bluetooth-verbinding oplossen.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Xbox One draadloze controllers gebruiken op een pc" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?