Over Upload Studio op Xbox One

Upload Studio is een hulpprogramma om uw videoclips te bewerken en aan te passen. U kunt werken vanaf clips die u hebt opgenomen met Game DVR of u kunt video- of audiocommentaar over uw clips opnemen met uw Kinect-sensor. Vervolgens kunt u uw clips bewerken en aanpassen.

Voorbeeld:

Jeff bladert door de Community-hub op zijn console om gameclips van zijn vrienden te bekijken en ziet dat zijn vriend Kerby een fantastische rit in Forza 6 heeft gedeeld. Jeff is ervan overtuigd dat hij dat beter kan en begint Forza 6 te spelen. Hij gebruikt Game DVR om een nog betere ronde op te nemen. Hij gebruikt dan Upload Studio om de clip aan te passen voordat hij die deelt.

Opmerking Upload Studio is niet standaard op uw Xbox One-console geïnstalleerd. U kunt deze app gratis downloaden in de Store. Dat doet u als volgt:

1. Selecteer Mijn games en apps vanaf Home.
  2. Selecteer Game DVRen selecteer vervolgens Alle opnames weergeven.
  3. Selecteer de clip die u wilt bewerken en selecteer vervolgens Bewerken.
  4. Als Upload Studio al is geïnstalleerd, wordt deze app gestart. Als de app nog niet is geïnstalleerd, wordt deze geopend in de Store. Selecteer Installeren om Upload Studio te downloaden.
  5. Start Upload Studio wanneer de installatie is voltooid.

Ga naar Videoclips van games opnemen met Game DVR om te zien hoe u uw gameclips kunt opnemen met uw stem of controller.

Zie Video's bewerken met Upload Studio voor meer informatie over hoe u Upload Studio kunt gebruiken om uw video's te bewerken.