Discover Languages by Rosetta Stone-app voor Xbox One

Discover Languages by Rosetta Stone dompelt u onder in een virtuele omgeving waar u zich steeds in het middelpunt van de actie bevindt. U vertrekt naar interessante locaties en leert tal van personages en voorwerpen kennen in uw nieuwe taal. Naarmate u verder op verkenning gaat en deelneemt aan gesprekken, verwerft u de vaardigheden en krijgt u het vertrouwen om naar het volgende niveau te gaan. Naast gesprekken uit het echte leven, krijgt u ook games, vertalingen en studiemodules om uw leerervaring te vervolledigen. Voor studenten Spaans en Engels.
Nieuwe games, films en apps krijgen via Xbox One
Winkelen via Xbox One en films, tv-programma's, games, apps en nog veel meer kopen.
"Ik ervaar een slechte kwaliteit van streaming op mijn Xbox One."
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als uw Xbox One verbonden is met Xbox Live, maar u een slechte kwaliteit van streaming ervaart.
Privacy en onlineveiligheid voor Xbox One beheren
Wilt u verhinderen dat uw kinderen zonder uw toestemming expliciete of aanstootgevende content op uw Xbox One-console kunnen zien en ervoor zorgen dat ze uw console veilig kunnen gebruiken wanneer u niet in de buurt bent? Ontdek hoe u instellingen voor privacy en onlineveiligheid voor Xbox One kunt gebruiken om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live kunnen worden bekeken.
Contentbeperkingen als een volwassene en een kind zijn aangemeld op Xbox One
Kom meer te weten over hoe contentbeperkingen werken wanneer zowel een volwassene als een kind is aangemeld op een Xbox One-console.
Video op Xbox One is wazig
Hoe u de beste videokwaliteit kunt krijgen met uw Xbox One-console.
Complete lijst met artikels met ondersteuning voor apps
Meer informatie over hoe u uw Xbox One-apps kunt installeren, gebruiken en problemen met apps oplossen.
Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harddisk vrij te maken
Wat u kunt doen om games en apps te verwijderen en ruimte vrij te maken op uw Xbox One-console.

Handleiding

Alle informatie in dit deel wordt geleverd door de Discover Languages by Rosetta Stone-app voor Xbox One. U kunt deze informatie ook op uw console openen: zeg "Xbox, help" in de app.
Deze app-handleiding is op dit moment niet beschikbaar. Zeg "Xbox, help" in de app of druk op de Menuknop op de Xbox One draadloze controller en selecteer Help als u hulp nodig hebt. Of ga naar de website van de app

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Discover Languages by Rosetta Stone-app voor Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?