Blu-ray- en dvd-speler-app instellen en installeren op Xbox One

Overzicht

Om films op Blu-ray en dvd af te spelen op uw Xbox One, moet u eerst de Blu-ray-app installeren. Kies een van de volgende opties om de app te installeren.

Installeren vanaf Xbox Startpagina

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Home, scroll vervolgens naar rechts en selecteer Store.
  2. Selecteer Zoeken.
  3. Typ Blu-ray in het zoekveld, druk op de knop Menu op de controller en kies vervolgens Blu-ray-speler-app zodra dit verschijnt.
  4. Selecteer Gratis of Installeren om de Blu-ray-speler-app te downloaden en te installeren.

Installeren via een disc

1. Plaats een Blu-ray of dvd in uw Xbox One.
  2. Selecteer de Blu-ray-app wanneer deze verschijnt.
  3. Selecteer Gratis of Installeren op de pagina met gegevens over de Blu-ray-speler-app.
  4. Uw disc moet automatisch starten.

Wanneer de app is geïnstalleerd, kunt u films op Blu-ray of dvd kijken door de disc in uw Xbox One te plaatsen en Blu-ray-speler op het Startpaginascherm te selecteren of de app onder Mijn games en apps te zoeken.