Hoe u een app of game kunt sluiten op Xbox One

Als er een probleem optreedt met een Xbox One-app of -game of als u gewoon een andere app of game wilt openen, kunt u de app of game die u gebruikt eenvoudig sluiten. Dat doet u als volgt:

1. Als u terug wilt naar het Home-scherm, drukt u op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteert u Home.
  2. Controleer of de grote apptegel is gemarkeerd en druk dan op de menuknop  op uw controller.
  3. Selecteer Afsluiten.

Opmerking Als het probleem met uw game of app ervoor zorgt dat de console niet reageert, zet uw Xbox One-console dan uit en weer aan.