Hoe u een bestaande Skype-account kunt koppelen aan een Microsoft-account op Xbox One

Als u een bestaande Skype-klant bent, moet u uw Skype-account wellicht koppelen aan uw Microsoft-account om de Skype-app op uw Xbox One-console te gebruiken.

Opmerking Als u de verkeerde Skype-account hebt gekoppeld aan uw Microsoft-account, zie Hoe kan ik mijn Skype-account loskoppelen van mijn Microsoft- of Facebook-account?

Om de Skype-app op uw Xbox One-console te gebruiken, hebt u een Skype-account nodig. Volg deze stappen om een bestaande Skype-account te koppelen aan uw Microsoft-account:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de Xbox One-console.
  2. Druk op het scherm Home op de rechter-trigger  en selecteer Mijn games en apps.
  3. Selecteer de Skype-app.
  4. Selecteer Aanmelden onder Bestaande gebruiker van Skype.
  5. Selecteer Andere account gebruiken.
  6. Voer uw Skype-naam en -wachtwoord in.
  7. Selecteer Aanmelden.
  8. Op het scherm Account koppelen selecteert u Tijd om te koppelen.
  9. Selecteer OK.
  10. Voeg uw Skype-afbeelding toe. Selecteer Foto nemen of Mijn Xbox-gamerafbeelding gebruiken.
  11. Als u meldingen wilt, selecteer dan Skype toestaan u meldingen te sturen op het scherm Verbonden blijven.
  12. Selecteer OK.
  13. Selecteer Aan de slag.

Uw Skype- en Microsoft-accounts zijn nu gekoppeld.