Een nummer toevoegen aan uw muziekverzameling op Xbox One

Overzicht

Op Xbox One kunt u uw favoriete nummers op een erg eenvoudige manier toevoegen aan uw muziekverzameling. U hebt een Groove Music Pass nodig om alle functies van Groove Muziek te gebruiken.

Opmerking Op Xbox One wordt een Groove Music Pass alleen gebruikt voor streaming. De beschikbare content kan variëren afhankelijk van het land en het moment. Zie Groove voor meer informatie.

Een nummer toevoegen aan uw collectie

Een specifiek nummer toevoegen aan uw muziekverzameling is kinderspel. Dat doet u als volgt:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de Xbox One-console.
  2. Open de Groove Muziek-app.
  3. Kies het nummer dat u wilt toevoegen en selecteer Nummer toevoegen met de A-knop  op uw controller.
  4. Klik met de A-knop op Verzameling. Uw nummer zou nu moeten verschijnen in uw muziekverzameling.
Op het Groove Muziek-scherm staat de optie gemarkeerd om een nummer toe te voegen aan de verzameling van de gebruiker, evenals de optie 'Nieuwe playlist'.