Een Xbox One-app openen in volledig scherm

Wanneer u een Xbox One-app in uw onlangs geopende apps opent, wordt de app geopend in de staat waarin u de app het laatst hebt bekeken. Als een app bijvoorbeeld in Snap-modus was geopend toen u de app de laatste keer hebt gesloten, wordt de app weergegeven in Snap-modus wanneer u de app de volgende keer opent.

Opmerking Apps die worden gesloten in Snap-modus, verschijnen in het deel met onlangs geopende apps op het Home-scherm, met een klein pictogram "gesnapt" in de rechterbovenhoek van de app-tegel.

De app weergeven in volledig scherm is echter erg gemakkelijk. Dat doet u als volgt:

Opmerking De app moet modus volledig scherm ondersteunen.

1. Ga naar het scherm Home.
  2. Selecteer de app in het deel met onlangs gebruikte apps op het Home-scherm.
  3. Druk op de Menuknop op uw controller.
    Opmerking De Menuknop bevindt zich rechts, net onder de Xbox-knop .
  4. Selecteer Volledig scherm.