Registreren voor een Skype-account op Xbox One

Om Skype-gesprekken te voeren en te ontvangen via de Xbox One-console, moet u zich eerst registreren voor een Skype-account. Dat doet u als volgt:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de Xbox One-console.
  2. Ga naar het scherm Home, trek aan de rechter-trigger en selecteer de Skype-apps.
  1. Selecteer Join.
  1. Ga akkoord met de Terms of Use & Privacy Policy en selecteer Create account.
  1. Selecteer Ok wanneer uw nieuwe account is aangemaakt.
  1. Selecteer Skype toestaan u meldingen te sturen om meldingen uit te schakelen.
  1. U kunt nu videogesprekken en telefoongesprekken voeren en ontvangen via Skype. Selecteer Aan de slag om uw nieuwe Skype-account te gebruiken.

Opmerking Als u problemen ondervindt bij het maken van een account in de Skype-app op Xbox, probeer dan met uw Microsoft-account een account op Skype.com te maken. Start de app vervolgens opnieuw.