Xbox One SmartGlass kan geen verbinding maken met uw console na het spelen van een game

Probleem

De verbinding met de Xbox One SmartGlass-app wordt verbroken terwijl u een game speelt en u kunt dan geen verbinding meer maken met de console.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen:

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
    Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Aan/uit en opstarten.
  5. Selecteer de instelling Energiemodus op het scherm Aan/uit en opstarten.
  6. Verander de energiemodus naar Energiebesparing.
  7. Volg deze stappen om uw console opnieuw op te starten:
    1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Console opnieuw opstarten.
    4. Selecteer Ja om te bevestigen.

Opmerking Als u de gids niet kunt openen of als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

Probeer de app opnieuw te starten wanneer uw console opnieuw is opgestart.