Video's bewerken met Upload Studio

Gamevideo's die u hebt opgenomen met de functie Game DVR van Upload, kunt u eenvoudig bewerken met Upload Studio.

Video's bewerken

Ontdek hoe u sjablonen kunt kiezen, clips toevoegen en uw video's aanpassen.

Een sjabloon kiezen

Uw sjabloon bepaalt de algemene structuur voor uw video - hoeveel clips u gebruikt en hoe ze bij elkaar passen.

• Just trim - Fantastisch wanneer u slechts een paar seconden van een video wilt verwijderen
  • Picture-in-picture – Hiermee kunt u twee Game DVR- of Kinect-opnames tegelijk samen laten afspelen, in dezelfde video
  • Bookend – Hiermee kunt u drie clips aan elkaar rijgen
  • Multiclip – Hiermee kunt u vijf clips aan elkaar rijgen

Clips toevoegen

Selecteer een clipsegment en selecteer Record with Kinect of Choose Game DVR om een nieuwe opname te maken met Kinect of bestaand beeldmateriaal te gebruiken. Herhaal deze procedure voor elk clipsegment.

Aanpassen

Wanneer u clips hebt toegevoegd, kunt u Record voiceover of Choose skin kiezen om uw video verder aan te passen.

Beoordelen en afwerken

U kunt uw video beoordelen via de bediening voor afspelen onderaan op het scherm. Kies Finish wanneer u tevreden bent om uw aanpassingen aan de clip te voltooien.

Denk eraan dat elke video die u deelt onderworpen is aan de Gebruiksvoorwaarden van Xbox Live, blijf dus steeds vriendelijk.

Naam en label geven

Kies een naam voor uw clip en indien gewenst een label om deze beter te sorteren. Kies Upload wanneer u klaar bent om de clip klaar te maken voor uploaden naar Xbox Live.

Klaarmaken en uploaden

Uw video wordt nu klaargemaakt en geüpload naar Xbox Live. Hoewel de video is geüpload, wordt deze nu nog niet gedeeld met andere gebruikers. Zie Clips delen met Upload Studio voor meer informatie.