Video's op uw Xbox One-console bekijken

Overzicht

Wanneer u een video koopt in de Films en tv Store, kunt u deze via de Xbox One-console bekijken op een tv of beeldscherm met standard-definition (SD) of high-definition (HD).

Opmerking Wanneer u een video huurt in de Films en tv Store, kunt u deze alleen bekijken op het apparaat waarvoor deze werd gehuurd (uw console, computer of Windows Phone).

Tv-scherm of beeldscherm

Als u video's met high-definition in HD-kwaliteit op uw HDTV of beeldscherm wilt bekijken, moet u deze afspelen en bekijken op voor HD geschikte hardware via HDMI-, component- of VGA-videokabels.

Om een HD-video via uw Xbox One-console te bekijken op een compatibele HDTV, streamt u de video van de Films en tv-app op uw console en uw HDTV via een HDMI-kabel.
Voor volledige 1080p resolutie is een voor 1080p geschikte HDTV met HDCP ingeschakeld, plus een HDMI-kabel en een Xbox One-console vereist.

Welke kabel u moet gebruiken, hangt af van de AV-ingang op uw tv-toestel.

Schermresolutie

Verschillende factoren beïnvloeden de resolutie die u te zien krijgt wanneer u een video bekijkt die u hebt gehuurd of gekocht in de Films en tv Store, inclusief de beeldkwaliteit van de video zelf (HD of SD), de capaciteiten van de speler, de kabel die wordt gebruikt om het videosignaal van het apparaat naar het scherm te sturen en de capaciteiten van uw scherm.