Opties om uw Xbox One-voorkeuren aan te passen

Wanneer u Xbox One-voorkeuren selecteert in het menu Instellingen, kunt u het gedrag van uw Xbox One-console aanpassen. Dit omvat instellingen voor meldingen, Game DVR en streaming, SmartGlass-verbindingen en uw voorkeursvideoprovider.

Opmerking Zie Uw console-instellingen op Xbox One wijzigen als u op zoek bent naar algemene informatie over instellingen voor de Xbox One.

Uw voorkeuren aanpassen

Toegang tot de instellingen van Voorkeuren:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Voorkeuren.

Meldingen

Kies welke pop-upmeldingen u te zien wilt krijgen. U kunt de volgende meldingen in- of uitschakelen:

• Meldingen weergeven
  • Skype
  • Berichten
  • Party
  • Gaming en systeem
  • Aanmelding en uitzendingen
  • Meldingen in de gids
  • Activiteitsfeed
  • Nieuwe volgers

Zie Pop-upmeldingen op Xbox One voor meer informatie.

Game DVR en streaming

U kunt de volgende voorkeuren beheren:

• Uitzenden en gameopnames toestaan
    Schakel dit in als u wilt dat uw game zichtbaar is voor andere gebruikers als u Twitch gebruikt om uit te zenden of Game DVR om uw gamebeelden op te nemen en te delen. Zie Over Upload en Upload Studio op Xbox One voor meer informatie.
  • Afspelen naar streamen toestaan
    Schakel dit in als u video's en muziek op uw Xbox One wilt afspelen vanaf het emoticon Delen in Windows 8 of 8.1 en andere apparaten die compatibel zijn met Afspelen met.
    Zie Afspelen met gebruiken om content van Groove en Films en tv naar uw console te streamen voor meer informatie over het gebruik van Afspelen naar streamen.
  • Opnames "Dat opnemen"
    Kies in de vervolgkeuzelijst hoe lang de opname van een gameclip mag duren.
  • Streamen van game naar andere apparaten toestaan
    Schakel dit in als u games wilt streamen naar de Xbox-app op uw apparaat met Windows 10.

SmartGlass-verbindingen

Met deze optie kunt u instellen hoe uw console reageert op verzoeken van SmartGlass-apparaten om verbinding te maken.

Voorkeursvideoprovider

Met deze optie kunt u uw provider van live tv-content aanduiden als de primaire provider, zodat de lijst met content van die provider het eerst wordt weergegeven in zoekopdrachten.

Ga naar het Xbox-forum met informatie over tv-hardware voor meer informatie over het vinden van uw tv-provider.