De achtergrond op Xbox One wijzigen

U kunt de achtergrond van uw Xbox One wijzigen. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Persoonlijke instellingen en selecteer Mijn kleur en achtergrond in het deelvenster rechts.
  5. Selecteer Mijn achtergrond en selecteer één van de keuzemogelijkheden op het scherm Jouw achtergrond:
    • Achievement-kunst. Hiermee kunt u elke achievement in uw apps of games als achtergrond gebruiken of achtergrondafbeeldingen kopen. Selecteer een van uw achievements en selecteer Als achtergrond instellen om een achievement te gebruiken.
    • Aangepaste afbeelding. Hiermee kunt u een afbeelding van uw Xbox One gebruiken of een afbeelding uploaden vanaf een USB-station.
      Opmerking Aangepaste afbeeldingen kunnen alleen worden gebruikt op de console waarop ze werden opgeslagen. U krijgt deze achtergrond niet te zien op andere consoles die u gebruikt.
    • Schermopname. Hiermee kunt u één van uw opgeslagen schermopnamen instellen als achtergrondafbeelding.

In plaats van een afbeelding kunt u ook één van de kleuren kiezen om te gebruiken voor uw achtergrond.

Transparantie van tegels aanpassen

Als u de transparantie van tegels aanpast, kunt u uw aangepaste achtergrond beter zien doorheen de tegels op het scherm.

Opmerking U kunt de tegeltransparantie niet wijzigen als uw achtergrond is ingesteld op een effen kleur.

Uw achtergrond aanpassen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Persoonlijke instellingen en selecteer Mijn kleur en achtergrond in het deelvenster rechts.
  5. Selecteer Tegeltransparantie op de pagina Mijn kleur en achtergrond.
  6. Kies de gewenste transparantie (Ondoorzichtig, Doorzichtig, Semitransparant of Transparant).