Hoe u te weten kunt komen welke games en content u mag downloaden

In Mijn games en apps ziet u de games en content die u op uw console mag downloaden.

Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Home om terug te gaan naar het Home-scherm.
  2. Scrol naar rechts naar Mijn games en apps.
  3. Selecteer het soort content (Games of Apps).
  4. Scrol naar rechts naar Klaar om te installeren.

Items die in het grijs worden weergegeven, zijn items die u kunt downloaden. Dit kunnen games of andere content zijn die u hebt gekocht, of de items kunnen downloadbaar zijn omdat ze werden gekocht door een andere account waaraan deze console is toegewezen als de Home-console.

Als u wordt gevraagd de content opnieuw te kopen, is het mogelijk dat de content werd gekocht via een andere account. Controleer uw transactiegeschiedenis om te verifiëren of de content met uw account is gekocht:

1. Meld u met uw Microsoft-accountgegevens aan op de pagina Betaling en facturering.
    Opmerking Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruikt u de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.
  2. Controleer uw aankoopgeschiedenis.

In Mijn games kunt u ook zien welke games u hebt.