De Xbox One-console aansluiten op een geluidssysteem

Overzicht

Lees deze pagina om te weten te komen hoe u de Xbox One-console kunt aansluiten op een geluidssysteem.

Opmerking Als u uw Xbox One wilt aansluiten op een geluidssysteem, moet u een digitale audiokabel (TOSLink) kopen.

De Xbox One aansluiten op een geluidssysteem

Dat doet u als volgt:

1. Voor video laat u de HDMI-kabel op de tv aangesloten.
  2. Sluit een uiteinde van de digitale audiokabel aan op de S/PDIF-poort (optische audio) van de console.
  3. Sluit het andere uiteinde van de digitale audiokabel aan op de digitale audio-ingangspoort van de ontvanger.