Aan de slag met uw Xbox One S- of originele Xbox One-console

Overzicht

Op deze pagina komt u wat meer te weten over uw Xbox One-console. De volgende afbeeldingen tonen de belangrijke knoppen en poorten die u zal gebruiken.

Op deze pagina

Aan de slag met uw Xbox One S-console

Voorzijde van de console

Tekening van de voorzijde van de Xbox One S-console met genummerde functies, wat overeenkomt met de volgende tekst.
  1. USB 3.0-poort: wordt gebruikt om bekabelde accessoires aan te sluiten, zoals de Xbox One Play & Charge-kit.
  2. Ejectknop: wordt gebruikt om een disc uit te werpen uit de console. Discs worden automatisch geplaatst.
  3. Xbox-knop: de aan/uit-knop en het lampje van de console.
  4. Knop om accessoires te koppelen: wordt gebruikt om draadloze accessoires te verbinden, zoals de Xbox One draadloze controller.
  5. Infraroodontvanger en -blaster: wordt gebruikt om signalen van de Xbox One-afstandsbediening te ontvangen of IR-signalen naar apparaten te sturen die worden bediend via OneGuide.

Zijkant van de console

Tekening van de zijkant van de Xbox One S-console.
  1. Opening voor uitwerpen: wordt gebruikt als er een disc zou vastzitten in de console. Zie Een disc handmatig uitwerpen uit uw Xbox One S- of originele Xbox One-console.

Achterzijde van de console

Tekening van de achterzijde van de Xbox One S-console met genummerde functies, wat overeenkomt met de volgende tekst.

Van links naar rechts:

1. Voedingspoort: hierop wordt de voeding aangesloten.
  2. HDMI uit: hierop wordt de HDMI-kabel aangesloten, die daarna wordt aangesloten op uw tv-toestel.
  3. HDMI in: hierop wordt de HDMI-kabel aangesloten, die daarna wordt aangesloten op uw kabel-/satellietontvanger die compatibel is met HDMI.
  4. USB 3.0-poort: wordt gebruikt om bekabelde accessoires aan te sluiten. Gebruik deze USB-poort links, gezien vanaf de achterkant van de console, om een Kinect-adapter aan te sluiten.
  5. USB 3.0-poort: wordt gebruikt om bekabelde accessoires aan te sluiten.
  6. IR uit: infrarood-uitgangspoort voor IR-blaster (optioneel; IR-blaster niet inbegrepen).
  7. S/PDIF: optische audio-uitgang (optioneel; optische kabel niet inbegrepen).
  8. Netwerkpoort: hierop wordt de Ethernet-kabel van uw modem of router aangesloten (Ethernet-kabel niet inbegrepen).
  9. Vergrendelpoort: hier kunt u een laptopslot aansluiten op uw console, om de console te beveiligen (optioneel; slot niet inbegrepen).

Aan de slag met uw originele Xbox One-console

Voorzijde van de console

Tekening van de voorzijde van de Xbox One S-console met genummerde functies, wat overeenkomt met de volgende tekst
  1. Ejectknop: wordt gebruikt om een disc uit te werpen uit de console. Discs worden automatisch geplaatst.
  2. Xbox-knop: de aan/uit-knop en het lampje van de console.

Zijkant van de console

Tekening van de zijkant van de Xbox One S-console.
  1. USB 3.0-poort: wordt gebruikt om bekabelde accessoires aan te sluiten, zoals de Xbox One Play & Charge-kit.
  2. Opening voor uitwerpen: wordt gebruikt als er een disc zou vastzitten in de console. Zie Een disc handmatig uitwerpen uit uw Xbox One S- of originele Xbox One-console.
  3. Knop om accessoires te koppelen: wordt gebruikt om draadloze accessoires te verbinden, zoals de Xbox One draadloze controller.

Achterzijde van de console

Tekening van de achterzijde van de Xbox One S-console met genummerde functies, wat overeenkomt met de volgende tekst.

Van links naar rechts:

1. Voedingspoort: hierop wordt de voeding aangesloten.
  2. HDMI uit: hierop wordt de HDMI-kabel aangesloten, die daarna wordt aangesloten op uw tv-toestel.
  3. S/PDIF: optische audio-uitgang (optioneel; optische kabel niet inbegrepen).
  4. HDMI in: hierop wordt de HDMI-kabel aangesloten, die daarna wordt aangesloten op uw kabel-/satellietontvanger die compatibel is met HDMI.
  5. USB 3.0-poorten: twee poorten die gebruikt worden om bekabelde accessoires aan te sluiten, zoals de Xbox One Play & Charge-kit en accessoires voor games.
  6. Kinect-poort: eigen USB-poort, wordt alleen gebruikt voor Kinect.
  7. IR uit: infrarood-uitgangspoort voor IR-blasters (optioneel; IR-blaster niet inbegrepen).
  8. Netwerkpoort: hierop wordt de Ethernet-kabel van uw modem of router aangesloten (Ethernet-kabel niet inbegrepen).
  9. Vergrendelpoort: hier kunt u een laptopslot aansluiten op uw console, om de console te beveiligen (optioneel; slot niet inbegrepen).