Hoe u tabbladen met fouten in Microsoft Edge op Xbox One kunt sluiten

Het is mogelijk dat u op een pagina met fouten terechtkomt wanneer u op het internet surft via Microsoft Edge op uw Xbox One-console. Dan kunt u bijvoorbeeld niet naar een andere pagina gaan of reageert uw Xbox One niet wanneer u op de Menuknop op uw controller drukt.

Oplossingen

Oplossing 1: sluit het tabblad in Microsoft Edge

Dat doet u als volgt:

1. Druk op de View-knop op uw controller.
  2. Selecteer het tabblad dat u wilt sluiten.
  3. Druk op de Menuknop .
Een vinger reikt om op de Menuknop op een Xbox One-controller te drukken.
  1. Selecteer Tabblad sluiten.

Oplossing 2: sluit het tabblad door een nieuw tabblad te openen in Microsoft Edge

Als uw controller niet reageert wanneer u op de Menuknop drukt en u het in Microsoft Edge geopende tabblad niet kunt sluiten, dan moet u een nieuw tabblad openen. Het tabblad dat u niet kon sluiten in Oplossing 1, kunt u dan wel sluiten. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop op uw controller om terug te gaan naar het scherm Home.
Een vinger reikt om op de Xbox-knop op een Xbox One-controller te drukken.
  1. Selecteer Zoeken onder Games.
  2. Typ iets in de balk en druk op Menu om de zoekopdracht te starten.
  3. Ga naar rechts en selecteer Webresultaten ophalen.
  4. Wanneer het nieuwe tabblad is geopend, drukt u op de View-knop op uw controller.
  5. Selecteer het tabblad dat u wilt sluiten.
  6. Druk op de Menuknop .
  7. Selecteer Tabblad sluiten.