Afmelden op Xbox One

Hoe u zich kunt afmelden bij uw Xbox Live-profiel als u nu de controle over uw console hebt

Opmerking Wanneer meer dan één persoon tegelijk is aangemeld op de console, heeft slechts één van die personen de controle over de console. Als uw gamerafbeelding niet linksboven op het scherm staat, kunt u de console niet besturen.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Home om terug te gaan naar het Home-scherm.
Het scherm Home op Xbox One
  1. Markeer de gamerafbeelding in de linkerbovenhoek om de lijst met accounts te openen.
De Guide en het deelvenster voor aanmelden worden weergegeven op het Xbox One Dashboard.
  1. Selecteer uw account, druk op de A-knop  op uw controller en selecteer Afmelden.
Het deelvenster aanmelden op het Xbox One Dashboard, met een aangemeld profiel gemarkeerd en de optie Afmelden gemarkeerd

Uw profiel is opgeslagen en zal toegankelijk zijn wanneer u zich de volgende keer wilt aanmelden op deze console. U kunt uw account verwijderen van de console als u denkt dat u deze console niet opnieuw zal gebruiken.

Hoe u zich kunt afmelden bij uw Xbox Live-profiel als u niet de controle over de console hebt

Zo kunt u zich afmelden bij uw Xbox Live-profiel als iemand anders de controle over de console heeft:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Home om terug te gaan naar het Home-scherm.
  2. Markeer de gamerafbeelding in de linkerbovenhoek.
  3. Selecteer Profiel wisselen.
Het scherm Profiel bekijken op het Xbox One Dashboard, met het profiel waarmee de console wordt beheerd weergegeven en de optie Profiel wisselen gemarkeerd
  1. Selecteer uw account en selecteer Afmelden.
Het deelvenster Aanmelden op het Xbox One Dashboard, met een aangemeld profiel geselecteerd en de optie Afmelden gemarkeerd.

Uw profiel is opgeslagen en zal toegankelijk zijn wanneer u zich de volgende keer wilt aanmelden op deze console. U kunt uw account verwijderen van de console als u denkt dat u de console niet opnieuw zal gebruiken.

Opmerking Als u uw wachtwoord op uw console hebt opgeslagen, kan iedereen die uw console gebruikt, zich aanmelden bij uw account. U kunt een wachtwoordcode van zes cijfers toevoegen voor aanmelden, zodat anderen bij u thuis uw account niet zonder uw toestemming kunnen gebruiken.