Veelgestelde vragen over video, foto en audio op Xbox Mediaspeler voor Xbox One

Hier krijgt u antwoorden op veelgestelde vragen over video-, foto- en audiocontent op Xbox Mediaspeler.

Vragen over Xbox Mediaspeler

Welk type bestanden is geschikt voor de Media Player-app?

De ondersteunde bestandstypen voor de Media Player-app zijn:

• 3GP-audio
  • 3GP video
  • 3GP2
  • AAC
  • ADTS
  • GIF met animatie
  • .asf
  • AVI DivX
  • DV AVI
  • AVI niet-gecomprimeerd
  • AVI Xvid
  • BMP
  • JPEG
  • GIF
  • H.264 AVCHD
  • M-JPEG
  • .mkv
  • .mov
  • MP3
  • MPEG-PS
  • MPEG-2 MPEG-2 HD
  • MPEG-2 TS
  • H.264/MPEG-4 AVC
  • MPEG-4 SP
  • PNG
  • TIFF
  • WAV
  • WMA
  • WMA Lossless
  • WMA Pro
  • WMA spraak
  • WMV
  • WMV HD

Wat moet ik doen als ik bepaalde audio-, video- of fotobestanden niet kan afspelen?

Xbox One ondersteunt een breed scala aan codecs en mediatypen, maar als u een bestand met niet-ondersteunde inhoud probeert af te spelen, krijgt u in Media Player hierover een melding.

Ondersteunt Media Player hoezen wanneer ik mijn collectie doorblader?

Ja, Media Player toont miniaturen voor uw audio-, video- en fotobestanden, indien beschikbaar.

Op welke manieren kan audio-, foto- en videocontent op Media Player worden afgespeeld?

U kunt media afspelen van een verwisselbaar USB 1.0-, 2.0- of 3.0-station. USB 1.0- en 2.0-stations worden automatisch behandeld als mediastations.

Zie Problemen met detectie van externe opslag op Xbox One oplossen als Mediaspeler het USB-station niet detecteert.

Bestaat er software van derden die ik kan gebruiken om mediacontent van mijn pc naar Media Player te streamen?

Het Xbox One-team voert uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat Xbox goed werkt met Windows Media Player-software. Als u besluit om software van derden te gebruiken, moet u contact opnemen met de fabrikant van die software voor ondersteuning.

Hoe kan ik content van mijn Mac streamen?

Als u wilt delen vanaf een Mac-computer, moet u een oplossing voor streaming van derden gebruiken. U moet weten dat Microsoft geen oplossingen voor streaming van derden ondersteunt. U moet dus contact opnemen met de fabrikant van dat product als u ondersteuning wenst.

Hoe kan ik Windows Media Player 11 of de Zune-software instellen om mijn media te delen met mijn console?

Dit wordt momenteel niet ondersteund op de Xbox One. Zie Ondersteuning voor Windows Media Center op pc voor meer informatie over het instellen van delen op de Xbox 360.

Hoe kan ik media van mijn iPhone en iPod touch afspelen?

Helaas maken de iPhone en iPod touch gebruik van een ander mechanisme om media op te slaan dan een "traditioneel" USB-station, zodat Media Player momenteel niet in staat is content van deze apparaten af te spelen.

Wat kan ik doen als de verbinding met mijn USB-opslagapparaat wordt verbroken tijdens het afspelen?

Probeer de instellingen voor energiebeheer voor externe opslag aan te passen:

1. Ga naar Instellingen.
  2. Selecteer Aan/uit en opstarten.
  3. Vink Als Xbox uit staat, opslag uitschakelen af.

Ondersteunt Mediaspeler het gebruik van ondertiteling in films?

Helaas ondersteunt Mediaspeler het gebruik van ondertiteling in films niet.