Alles aansluiten op uw Xbox One-console

Uw Xbox One instellen: basisinstructies om kabels aan te sluiten

(Ondertiteling beschikbaar. Start video en selecteer taal.) Als u uw Xbox One instelt, gaat er een wereld van krachtige functies voor u open. U bespaart tijd als u alles onmiddellijk aansluit. In deze video leert u hoe u dat snel kunt doen en hoe u valkuilen kunt vermijden. Volg de onderstaande koppeling voor gedetailleerde, stapsgewijze informatie om uw Xbox One voor het eerst aan te sluiten.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Alles aansluiten op uw Xbox One-console" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?