Uw favoriete items vastmaken

Via pins kunt u uw favoriete games en apps snel openen. U kunt items vastmaken via Mijn games en apps of via recent gebruikte items op het Home-scherm. Trek aan de rechter-trigger van de controller voor snelle toegang tot Pins.

Video: Items vastmaken aan Home op Xbox One

Bekijk de video Items vastmaken aan Home op Xbox One. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Pins toevoegen en verwijderen

Een pin toevoegen aan het Home-scherm:

1. Markeer het item en druk op de Menuknop  op uw controller.
  2. Selecteer Aan Home vastmaken.

Een pin verwijderen:

1. Markeer het item en druk op de Menuknop  op uw controller.
  2. Selecteer Pin losmaken.

Pins herschikken

Een pin verplaatsen:

1. Markeer een pin en druk op de Y-knop  op de controller.
  2. Verplaats de pin naar de gewenste positie en druk op de A-knop  om hem neer te zetten.