Uzelf uit een gezin verwijderen

Overzicht

Als u ouder bent dan 18 (20 in Zuid-Korea en Japan), kunt u uzelf uit uw gezin verwijderen als u toegang hebt tot een apparaat met internetverbinding en Windows 10. Als u de enige volwassene bent in een gezin met kinderen, moet u eerst de kinderen uit het gezin verwijderen.

Op de Xbox One-console kan elke andere volwassene in het gezin u verwijderen. Als u dit wilt doen, moet uw gezinslid de instructies opvolgen in Een gezinslid verwijderen uit uw gezin.

Opmerking De kinderen moeten worden toegevoegd aan een ander gezin opdat ze de Xbox Live-services kunnen blijven gebruiken.

Uzelf uit uw gezin verwijderen

Dit doet u als volgt:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account voor het gezin.
  2. Selecteer Verwijderen rechts van Volwassenen.
Op de webpagina 'Gezin' van uw Microsoft-account ziet u een lijst met e-mailadressen van de accounts van kinderen en volwassenen in het gezin, samen met knoppen om een kind of volwassene toe te voegen of te verwijderen.
  1. Markeer uw account en selecteer vervolgens Verwijderen.
Het scherm 'Een volwassene verwijderen' bevat een lijst met e-mailadressen van accounts van volwassenen, samen met de knoppen Verwijderen en Annuleren. Er is een voorbeeldadres geselecteerd.

Wanneer dit scherm wordt weergegeven, betekent dit dat u niet meer in een gezin zit.

Het tabblad Gezin op de website van het Microsoft-account

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uzelf uit een gezin verwijderen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?