Softwarelicentieovereenkomst

LICENTIEVOORWAARDEN XBOX SOFTWARE

DOOR HET GEBRUIK VAN UW XBOX CONSOLE, KINECT SENSOR OF GOEDGEKEURD ACCESSOIRE (ZOALS HIERONDER OMSCHREVEN) STEMT U IN MET DEZE SOFTWARELICENTIE. LEEST U DEZE SOFTWARELICENTIE ALSTUBLIEFT AANDACHTIG DOOR VOORDAT U HET PRODUCT INSTELT. INDIEN U DEZE SOFTWARELICENTIE NIET ACCEPTEERT, GEBRUIK UW XBOX ONE, XBOX 360, KINECT VOOR XBOX OF GOEDGEKEURD ACCESSOIRE DAN NIET. STUUR HET ONGEBRUIKT TERUG NAAR UW WINKEL OF MICROSOFT VOOR TERUGBETALING. Neem contact op met Microsoft via: http://support.xbox.com.

1. Begrippen

(a) “Xbox Console” betekent een Xbox One, Xbox 360 of originele Xbox console.

(b) “Kinect Sensor” betekent een nieuwe Kinect voor Xbox One sensor gekocht bij een bevoegde winkelier.

(c) “Goedgekeurd Accessoire” betekent een Xbox One, Xbox 360 of Xbox hardware-accessoire van Microsoft en/of een door Microsoft gelicentieerde Xbox One, Xbox 360 of Xbox hardware-accessoire van een ander merk waarvan de verpakking het officiële logo “Gelicentieerd voor Xbox” en/of het logo “Ontworpen voor Xbox” draagt.

(d) “Goedgekeurde Games” betekent Xbox games op game discs gepubliceerd of gelicentieerd door Microsoft en game content gedownload van de Xbox Live service of de Website xbox.com van Microsoft (bijvoorbeeld avatars, te downloaden games, game add-ons, etc.).

(e) “Xbox Software” betekent de voorgeïnstalleerde software in de Xbox Console of het Goedgekeurd Accessoire, waaronder updates die Microsoft van tijd tot tijd beschikbaar kan stellen.

(f) "Niet-goedgekeurde Accessoires" betekent alle hardware-accessoires die geen Goedgekeurd Accessoire zijn, maar USB geheugensticks, digitale camera's gebruikt om foto's of films te maken en muziekspelers gebruikt om muziek af te spelen of foto's of video's te tonen, zijn geen Niet-goedgekeurde Accessoires.

(g) "Niet-goedgekeurde Games" betekent alle game discs, game downloads en game content of media die geen Goedgekeurde Games zijn.

(h) "Niet-goedgekeurde Software" betekent software die niet door Microsoft is gedistribueerd via Xbox One, Xbox 360 of Xbox game discs gepubliceerd of gelicentieerd door Microsoft, de Xbox Live service of de Website Xbox.com van Microsoft.

(i) "U" betekent de gebruiker van een Xbox Console, Kinect Sensor of Goedgekeurd Accessoire.

2. Licentie

(a) De Xbox Software is aan U gelicentieerd, niet verkocht. U bent gelicentieerd om de Xbox Software alleen als voorgeïnstalleerd in Uw Xbox Console of Goedgekeurd Accessoire te gebruiken, en van tijd tot tijd bijgewerkt door Microsoft. U mag de Xbox Software niet kopiëren of reverse engineeren.

(b) Als voorwaarden van deze Xbox Softwarelicentie stemt u ermee in dat:

(i) U geen Niet-goedgekeurde Accessoires of Niet-goedgekeurde Games zult gebruiken. Ze functioneren mogelijk niet of kunnen voorgoed ophouden te functioneren na een update van Xbox Software.

(ii) U geen Niet-goedgekeurde Software zult gebruiken of installeren. Als u dat doet, kan uw Xbox Console, Kinect Sensor of Goedgekeurd Accessoire voorgoed ophouden te functioneren op dat moment of na een latere update van Xbox Software.

(iii) U niet zult proberen een technische beperking, beveiliging of antipiraterijsysteem van Xbox Console, Kinect Sensor of Goedgekeurd Accessoire ongedaan te maken of te omzeilen. Als u dat doet, kan uw Xbox Console, Kinect Sensor of Goedgekeurd Accessoire voorgoed ophouden te functioneren op dat moment of na een latere update van Xbox Software.

(iv) Microsoft technische maatregelen kan nemen, waaronder updates van Xbox Software, om gebruik van Niet-goedgekeurde Accessoires en Niet-goedgekeurde Games te voorkomen en de technische beperkingen, beveiliging en antipiraterijsystemen in de Xbox Console, Kinect Sensor of het Goedgekeurd Accessoire te beschermen.

(v) Microsoft de Xbox Software van tijd tot tijd kan updaten zonder verdere mededeling aan u, om bijvoorbeeld technische beperkingen, beveiliging of antipiraterijsystemen bij te werken.

3. Garantie.

De Xbox Software wordt gedekt door de garantie voor Uw Xbox Console, Kinect Sensor of Goedgekeurd Accessoire en Microsoft geeft geen andere garantie, waarborg of voorwaarde voor de Xbox Software. Niemand anders kan een garantie, waarborg of voorwaarde geven namens Microsoft.

4. UITSLUITING VAN BEPAALDE SCHADE

MICROSOFT IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR INDIRECTE, BIJKOMENDE, BIJZONDERE OF GEVOLGSCHADE; VERLIES VAN GEGEVENS, PRIVACY, VERTROUWELIJKHEID OF OPBRENGSTEN; OF HET ONVERMOGEN OM DE XBOX SOFTWARE TE GEBRUIKEN. DEZE UITSLUITINGEN ZIJN VAN TOEPASSING ZELFS ALS MICROSOFT IS GEÏNFORMEERD OVER DE MOGELIJKHEID VAN DEZE SCHADE EN ZELFS ALS GEEN ENKELE REMEDIE SLAAGT IN HAAR VOORNAAMSTE DOEL. Sommige landen staan de uitsluiting of beperking van bijkomende of gevolgschade niet toe, dus deze beperking of uitsluiting is wellicht niet op U van toepassing.

Deze voorwaarden zijn van toepassing voor zover dit maximaal is toegestaan door de wet en tenzij verboden door de wet. Deze voorwaarden veranderen uw rechten onder de wetgeving van uw land niet als deze wetgeving die verandering niet toestaat.

5. Grondgebied en Rechtskeuze.

Deze Licentie is alleen geldig in het land waarin u Uw Xbox Console, Kinect Sensor en/of Goedgekeurd Accessoire heeft gekocht. Deze Licentie is onderhevig aan en wordt geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetgeving van het land waar U woonachtig bent, ongeacht beginselen van internationaal privaatrecht