Spraakberichten transcriberen op Xbox One

Als iemand u een spraakbericht stuurt en u het bericht moeilijk kunt horen, kunt u het bericht transcriberen als tekst. Dat doet u als volgt:

1. Kies het spraakbericht dat u wilt transcriberen en druk op de A-knop op uw Xbox One-controller.
  2. Selecteer Transcript weergeven om het bericht te transcriberen als tekst.

De benodigde tijd om een bericht te transcriberen is afhankelijk van de lengte van het bericht.

Zie Spraak- of tekstberichten op Xbox One sturen voor meer informatie.