Problemen met geluid in party's op Xbox One oplossen

Problemen met party?

Via party's kunt u samenkomen en chatten met uw vrienden via uw Xbox One. Dat kan met één tot zeven vrienden. Zie Hoe u een party op Xbox One start voor informatie over hoe u een party start.

Opmerking Zie U kunt niet omschakelen naar partychat op Xbox One als u niet kunt omschakelen naar partychat.

Zie Audio-instellingen configureren op uw Xbox One-console om te controleren of u uw geluidssysteem correct hebt geconfigureerd.

Als u audioproblemen hebt in party's, kunnen de onderstaande oplossingen u helpen algemene problemen op te lossen.

Oplossingen

Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-06-29T01:13:27.6262910+00:00

Andere persoon niet horen na deelname aan de party

Probeer deze tips als u de persoon waarmee u probeert te chatten niet hoort nadat u hebt deelgenomen aan zijn of haar party:

• Controleer dat uw privacyinstellingen communicatie met iedereen toestaan.
  • Zorg dat de persoon waarmee u probeert te chatten, niet is gedempt of geblokkeerd. Ga naar Partychat en ga als volgt te werk om het dempen op te heffen:
    1. Vouw de partylijst uit.
    2. Selecteer de persoon waarvoor u het dempen wilt opheffen.
    3. Selecteer Dempen opheffen.
  • Controleer dat u hebt deelgenomen aan de partychat vanuit het partyvenster.
  • Controleer of er signaalvertraging is of dat er andere netwerkproblemen zijn. Controleer hiervoor de gedetailleerde netwerkstatistieken voor uw netwerk. Zie Netwerkinstellingen op Xbox One voor meer informatie.
  • Probeer de stappen in de Oplossing voor Xbox One multiplayergames.

Echo wanneer een andere persoon praat

Als u veel echo krijgt en Kinect gebruikt als apparaat voor spraakinvoer, ga dan door de kalibratieprocedure voor Kinect. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Kinect en apparaten.
  5. Selecteer Kinect.
  6. Selecteer Kinect hoort me niet.
  7. Volg de richtlijnen op het scherm om uw Kinect opnieuw te kalibreren.

Niet herkend door Kinect wanneer u praat

Als u de groene bol van Kinect niet ziet bewegen wanneer u praat, dan is chatten via Kinect wellicht uitgeschakeld. Sluit uw Xbox One-chatheadset aan of probeer deze stappen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Kinect en apparaten.
  5. Selecteer Kinect.
  6. Selecteer Kinect-microfoon gebruiken om te chatten.

Opmerking Deze instelling wordt toegepast in het volledige systeem; als u deze hier inschakelt, wordt de Kinect-microfoon ook ingeschakeld voor games en Skype.

Geluid van partychat komt uit de tv ondanks dat er een chatheadset is aangesloten

Als u partychat via de luidsprekers van uw tv-toestel hoort, zelfs nadat u een chatheadset hebt aangesloten, moet u uw controller wellicht opnieuw koppelen aan uw profiel. Volg hiervoor deze stappen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Schuif omhoog naar de lijst met accounts.
  3. Selecteer uw gamerafbeelding en selecteer Profiel wisselen.

Het geluid van een game of app is niet hoorbaar tijdens voicechat

Als uw actieve game of app stil is of niet meer te horen is wanneer u Kinect gebruikt voor partychat of een Skype-oproep, kan uw chatmixer zijn ingesteld om alleen het gesprek weer te geven. Pas de instellingen van de chatmixer aan om het geluidsniveau tijdens het gesprek aan te passen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Beeld en geluid.
  5. Selecteer Volume.
  6. Selecteer Chatmixer.
  7. Selecteer een van de beschikbare opties.