Uw Xbox One-console updaten

Xbox One wordt voortdurend verbeterd. Als uw console is ingesteld op automatische updates, wordt de console bijgewerkt wanneer een update beschikbaar is. Zo niet, dan wordt u gevraagd of u wilt updaten.

Automatische updates

Uw console instellen voor het automatisch ontvangen van updates:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en kies Instellingen > Alle instellingen.
  2. Selecteer Systeem > Updates.
  3. Selecteer Houd mijn console up-to-date voor console Houd mijn console, games en apps up-to-date voor games en apps.

Handmatige updates

Als u de console handmatig wilt updaten:

1. Zorg dat de console is verbonden met internet, open de guide en kies Instellingen > Alle instellingen.
  2. Selecteer Systeem > Updates > Console updaten.

Als er geen update beschikbaar is, is uw console bijgewerkt.

Welke versie?

Als u de systeemversie van de console wilt bekijken, opent u de guide, kiest u Instellingen > Alle instellingen en selecteert u Systeem > Updates.

Als u wilt zien wanneer de console voor het laatst is bijgewerkt, kiest u Meest recente updatestatus

Preview-programma:

Als u deelneemt aan het Preview-programma, kan uw console vaker worden bijgewerkt wanneer we een nieuwe update voorbereiden voor het grote publiek. We kunnen preview-updates ook uitvoeren in golven, waarbij sommige deelnemers aan de preview updates op andere momenten ontvangen dan andere deelnemers.

Als u ons wilt helpen via het Preview-programma, raadpleegt u Veelgestelde vragen over het Xbox One Preview-programma.