Wat is er nieuw in Xbox One voor mei

Zie wat we hebben toegevoegd in de Xbox One-update van mei

Arena voor Xbox Live

Wilt u wel eens weten hoe goed u eigenlijk bent? Met Arena voor Xbox Live nemen spelers het tegen elkaar op in onlinetoernooien, die er voor elk niveau zijn. U kunt nu spelen in Killer Instinct- en World of Tanks-toernooien (we zijn nog maar net begonnen: er komen binnenkort meer Arena-games). Installeer de games (gratis in de Store), ga naar de Killer Instinct- of World of Tanks-gamehub en selecteer het tabblad Toernooien als u wilt zien welke toernooien er zijn.

Party-overlay

Zie wie er in uw party zit te chatten terwijl u speelt. Druk op de Xbox-knop , ga naar Parties en selecteer Een party starten. Selecteer Party-overlay om dit in te schakelen.

Een game of club in uw feed verbergen

Is er teveel rumoer in uw activiteitsfeed? Games of clubs die u liever niet meer in uw feed ziet, kunt u rustig verbergen. Selecteer een bericht van een game of club in uw activiteitsfeed en selecteer erboven Opties > Hide all from this game (Alles verbergen van deze game) (of club).