Wat is er nieuw op Xbox One voor juli

Lees hier wat de update van juli te bieden heeft.

Je eigen toernooien maken

Als je eigenaar of beheerder van een club bent, kun je in een handomdraai Arena-toernooien aanmaken. Ga gewoon naar je club, klik op het tabblad Toernooien en selecteer Toernooi aanmaken. Kies Killer Instinct en stel de details van je toernooi in: naam, de begintijd en andere details. Als je daarmee klaar bent, wordt je toernooi weergegeven op het tabblad Toernooien van je club.

Als je geen club hebt, kun je er een aanmaken - het duurt slechts een paar minuten. Druk eerst op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer daarna Home. Ga naar het tabblad Community en selecteer Clubs op Xbox. Kies daarna Een club aanmaken.

Een aangepaste afbeelding toevoegen aan je profiel

Personaliseer je profiel met een aangepaste abeelding. Sluit een USB-apparaat met je gekozen afbeelding aan of download de afbeelding van OneDrive (beschikbaar in de Store onder Apps). Ga vervolgens naar je profiel en selecteer Profiel aanpassen > Gamerafbeelding wijzigen. (Je moet eerst Overschakelen naar gamerafbeelding selecteren als je je avatar wilt vervangen door een aangepaste afbeelding.)

Selecteer Aangepaste afbeelding uploaden en voer de stappen uit om je eigen afbeelding toe te voegen.

Aangepaste afbeeldingen zijn alleen beschikbaar voor Microsoft-accounts van volwassenen.

Aanmelden met je persoonlijke controller

Heb je een controller die je het vaakst gebruikt? Link deze controller dan aan je profiel, zodat je automatisch wordt aangemeld zodra deze wordt ingeschakeld. Om je persoonlijke controller te koppelen, druk je op de Xbox-knop en ga je naar Instellingen > Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.

Entertainmentcentrum voor thuis

De OneGuide hub heet nu Entertainment. Deze wijziging weerspiegelt de vele mogelijkheden om via Xbox de nieuwste films en tv-programma's te bekijken. Je kunt nog steeds via je digitale settopbox door de programmagids van Xbox te bladeren. Deze blijft OneGuide heten. Maar nu ga je ernaartoe via de Entertainment hub.