Fout 0x80004005 treedt op wanneer u een game of app probeert te openen op uw Xbox-console

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een game of app probeert te openen op uw Xbox One-console:

0x80004005

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een game of app probeert te openen op uw Xbox 360-console:

80004005

Oplossingen

Voor Xbox One

Start de Xbox One-console opnieuw om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt:

1. Zet uw Xbox uit door de Xbox-knop aan de voorzijde van de console circa 10 seconden ingedrukt te houden, totdat de console volledig is uitgeschakeld.
  2. Koppel de voedingskabel van de console los. Wacht 10 seconden.

Belangrijk Wacht zeker 10 seconden. Tijdens deze stap wordt de voeding gereset.

3. Sluit de voedingskabel van de console weer aan.
  4. Druk op de Xbox-knop op uw console om de console weer in te schakelen.

Voor Xbox 360

Start de Xbox 360-console opnieuw om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt:

1. Selecteer Instellingen > Uitschakelen.
  2. Selecteer Console uitschakelen.
  3. Wacht 30 seconden en zet uw Xbox 360-console dan weer aan.