Fout 0x8007000E treedt op wanneer u een game downloadt op Xbox One

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een game op uw Xbox One-console probeert te downloaden:

0x8007000E

Installatie gestopt.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het dan opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-03-26T07:20:27.2377918+00:00
Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2017-03-26T07:20:27.2377918+00:00

Oplossing 2: annuleer de installatie van de game en installeer deze opnieuw

Annuleer de installatie van de game, start de console opnieuw en installeer de game opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Trek op het scherm Home aan de rechter-trigger  en druk op de A-knop  om Mijn games en apps te openen.
  2. Selecteer Wachtrij en markeer de game die u probeert te downloaden.
  3. Druk op de Menuknop  op uw controller en selecteer Annuleren.
  4. Scrol naar links op het scherm Home om de Gids te openen.

Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop  om de Gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.

5. Selecteer Instellingen.
  6. Selecteer Opnieuw starten.
  7. Selecteer Ja om te bevestigen.

Opmerking Als u de Gids niet kunt openen of de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop  op de console ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

Om de game opnieuw te installeren, downloadt u de game opnieuw vanaf de Store. Om de game opnieuw te downloaden, zoekt u de game in de Store, selecteert u de game en selecteert u Installeren.