Fout 0x80070102 treedt op wanneer u zich aanmeldt op uw Xbox One-console

U krijgt wellicht de volgende foutcode te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij uw Xbox One-console:

0x80070102

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-03-26T06:20:36.7330919+00:00

Oplossing 2: start uw console opnieuw

Probeer de console opnieuw te starten om dit probleem op te lossen:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop op uw controller om de gids te openen.
  2. Schuif omlaag en selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Opnieuw starten en selecteer vervolgens Ja om te bevestigen.
  4. Probeer u opnieuw aan te melden wanneer uw console opnieuw is gestart.

Opmerking Als uw scherm zwart is en u niet naar de gids kunt gaan op uw console, probeer de console dan handmatig opnieuw op te starten door de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt te houden totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.