Fout 0x800c0005 treedt op wanneer u een nummer of muziekvideo afspeelt op Xbox One of in de Xbox-app

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een nummer of muziekvideo op uw Xbox One-console of in de Xbox-app probeert af te spelen:

0x800c0005

Dit kan betekenen dat de internetverbinding tussen de Xbox-console of het apparaat en de andere service mislukt. Dit is vaak het gevolg van incompatibele NAT-types (Network Address Translation).

Oplossingen

Gebruik de Oplossing voor Xbox One multiplayergames om dit probleem op te lossen.