Fout 0x803F9008 treedt op wanneer u een game op Xbox One probeert te spelen

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een game probeert te spelen op uw Xbox One:

0x803F9008

Dit betekent dat uw Xbox One-console offline is.

Oplossingen

Oplossing 1: Maak verbinding met Xbox Live

Maak verbinding met Xbox Live om het probleem op te lossen. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Verbinding maken met Xbox Live.
  3. Selecteer Online gaan.

Als u problemen hebt met de verbinding met Xbox Live, probeert u de Oplossing voor Xbox One-verbinding.

Oplossing 2: Schakel Mijn Home Xbox in

Als u deze Xbox-console regelmatig gebruikt, kunt u deze instellen als uw Home Xbox, zodat u de games die u bezit offline kunt spelen. Voor meer informatie over hoe u een console instelt als uw Home Xbox raadpleegt u Hoe u een Xbox One-console kunt aanduiden als uw Home Xbox.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x803F9008 treedt op wanneer u een game op Xbox One probeert te spelen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?